Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
HP EliteBook 8470p - сучасний ноутбук, що був розроблений за військовими стандартами. Як це часто буває, нові технології з'являються спершу в лабораторіях військово-оборонної промисловості і потім вже перекочовують в побутові пристрої. Продуктивний і наднадійний ноутбук HP EliteBook 8470p розроблявся відповідно до військових стандартів, не дивно, що його стійкість до негативних впливів вібрацій, перепадів температур, пилу і вологи знаходиться на високому рівні.
Лептоп з такими характеристиками стане в пригоді не лише комерційним організаціям і бізнес структурам, а й усім, хто потребує потужної безвідмовної машини для роботи з мультимедійним контентом. Багатство інтерфейсів, наявність бездротового зв'язку і потужний процесор з відеокартою виправдають сподівання досвідчених користувачів.
Зовнішній вигляд HP EliteBook 8470p не відрізняється особливою витонченістю, так як здається доволі громіздким зі своїми габаритами 338 x 231 x 318 мм. Але ця незграбність зникає, коли береш пристрій в руки і починаєш користуватися. Корпус виконаний з легкого алюмінію та практично не піддається прогинанням, причому це справедливо для всіх панелей та кришки.
Велика кількість металу в корпусі спричинила, як наслідок, солідну вагу — 2.2 кг, плюс товщина апарата становить 3.4 см, але любителі ультрабуків знайдуть собі інші моделі, а ця сподобається цінителям надійності й залізобетонної міцності.
Було б дивно для лептопа бізнес-формату мати неякісну клавіатуру. Тому HP EliteBook 8470p може порадувати швидким тактильним спрацюванням, хорошим та тихим ходом клавіш, що полегшує тривалий тривалу роботу з пристроєм.
Чутливий тачпад, оснащений клавішами з плавним ходом, а сенсор розрізняє всі необхідні жести. Альтернативою тачпаду виступає трекпоінт, що полегшує роботу з текстами.
Щодо екрану, то HP Elitebook 8470P оснащений екраном з діагоналлю 14.1 дюйма, з роздільною здатністю 1600х900 (є варіанти і з 1366x768). TN-матриця, зазвичай не може похвалитись хорошими показниками яскравості, але в цій моделі показує пристойну по яскравості і чіткості зображення картинку. Фільми, ігри, робота в графічних редакторах, адекватна передача кольору і широкі кути огляду гарантовані. Матове покриття екрану забезпечить захист від неприємних відблисків при роботі на в добре освітлених місцях чи на вулиці при яскравому сонці.
Щодо рівня продуктивності, то ноутбук обладнаний чіпсетом від Intel Core i5 3-го покоління і графічним адаптером Intel HD Graphics 4000 на борту. Тому розглядати для покупки дану модель варто як для роботи з офісними додатками, так і для використання в побуті.
HP EliteBook 8470p обладнано широким набором роз’ємів та портів, що власне підтверджує бізнес спрямування пристрою.
HP EliteBook 8470p має також роз'єм для док-станції (на нижній частині) і додаткової АКБ. На задній панелі можна помітити роз’єми для підключення через RJ-11, LAN і VGA. Праворуких користувачів порадує розташування на правому торці пари роз’ємів аудіоджека, комбінованого порту USB/eSATA і входу USB 2.0, Displayport і кенсінгтоновского замка для захисту від крадіжки.
На лівій стороні можна знайти роз’єм ExpressCard 54, роз'єм для зарядки, два порти USB 3.0 і порт FireWire. Звісно також треба згадати за можливість бездротового підключення по Wi-Fi та підтримку Bluetooth 3.0.
В кінцевому підсумку, HP EliteBook 8470p — це пристрій для ділових людей, які до того ж часто змушені працювати в дорозі, та який забезпечує високий рівень надійності, продуктивності та комфорту роботи.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

HP EliteBook 8470p i7-3520M/8/SSD 256/14.1"/1600x900/noOS

Артикул BX8HE1
Продано
9 223 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Процесор
Intel Core i5
Модель процесора Intel Core i5-3320M (2.6 - 3.3 GHz)
Кількість ядер
2
Екран
14.1"
Роздільна здатність
1600x900 HD+
Технологія екрана
TN
Покриття екрана
Матове
Тип оперативної пам`яті DDR3
Оперативна пам'ять
8 Gb
Накопичувач
HDD
Об`єм накопичувача
320 Gb
Тип відеоадаптера
Intel
Модель відеокарти HD Graphics 4000
Оптичний привід
Присутній
Операційна система
Без ОС
Бренд HP
Стан техніки Вживаний
Гарантія 6 місяців
  • Магазин в центрі міста Лева вул. Зелена 5 — безкоштовно з 10 до 18 
  • Доставка по місту — безкоштовна (при замовленні від 5000 грн)
  • «Новою поштою» по Україні — безкоштовно (при замовленні від 5000 грн)
  • Безготівка оплата 
  • Оплата готівкою
  • Кредит
  • Гарантія від авторизованого виробником сервісного центру 
  • 12 - 24 місяці на нові ноутбуки 
  • 3 - 12 місяців на уцінені ноутбуки 

Обмін або повернення товару на протязі 14 днів без додаткових запитань

Вгору